Top 5

Sloepentocht met aansluitend BBQ (op aanvraag) - In Maastricht weten ze wat lekker eten is! Eerst genieten van een mooi uitzicht tijdens de tocht op onze sloep. Erna genieten van een heerlijke BBQ op het mooiste terras aan de Maas. Het verse vlees wordt op een van onze gas barbecues door uzelf bereid!
Sloepentocht met picknick aan boord - Heerlijk ontspannen over de Maas varen terwijl u geniet van de heerlijke picknickmanden die voor u en uw gezelschap zijn gemaakt!
Moët & Chandon Ice Impérial sloepentocht - Terwijl u geniet van een heerlijk glas gekoelde Champagne wordt u rondgevaren op een van onze comfortabele sloepen. Onze schippers kennen de route als geen ander!
Sloepentocht met wijnproeverij bij de oudste wijngaard van Nederland (op aanvraag) - U krijgt tijdens de rondleiding een interessante uitleg over het werk dat er in de wijngaard moet worden verricht. Wanneer worden de druiven geplukt en hoe wordt er wijn van gemaakt.
Sloepvaren & aansluitend wijnproeverij - Tijdens de sloepentocht door Maastricht gaat u genieten van een overheerlijke wijnproeverij. Onze sommelier heeft alle kennis die nodig is om dit tot een schitterend geheel te maken, Ondertussen vaart onze schipper u langs de mooiste plekjes.