Welkom aan boord

De sloepen van Maastrichtsloep zijn luxueus en stoer. Een boot om mee gezien te worden als u aanmeert, bijvoorbeeld bij een van de terrasjes aan ’t Bassin. De sloepen zijn nieuw gebouwd in 2012 en helemaal afgestemd op veiligheid en comfort.

Een vaarbewijs is niet verplicht. De bediening is eenvoudig, en na een korte instructie kunt u direct het water op!

Mocht u toch de behoefte hebben aan een schipper dan behoort dit tot de mogelijkheden.Onze kleinste sloepen zijn geschikt voor maximaal 6 personen, het middelste model 8 personen en onze grootste sloep tot 25 personen (bij deze sloep is een schipper altijd inbegrepen).

Comfortabel

Het traditionele ontwerp is stabiel en biedt u een hoge mate van comfort. De rand is extra hoog, waardoor u meer rugsteun heeft dan bij andere sloepen en beter beschermd bent bij golfslag, zodat uw kleren droog blijven! De kussens op het zitvlak en in de rug zorgen voor een relaxte “lounge beleving”, dus u kunt ontspannen en onbezorgd van alles om u heen genieten.

De sloepen zijn voorzien van een 27 pk sterke Vetus 3 cilinder ingebouwde motor, waarmee rustig en geruisloos kan worden gevaren. U verstoort de stilte in de natuur om u heen niet en u kunt uw gezelschap prima verstaan. Tegelijkertijd heeft de sloep voldoende motorvermogen om met gepaste snelheid deel te nemen aan het vaarverkeer. De sloep is echter geen “snelvarend” schip, zoals een speedboot.

Veiligheid

De Maastrichtsloep is officieel CE gekeurd klasse C. Het maximaal aantal opvarenden, varieert van welk model sloep u huurt (zie hierboven en bij tarieven).

Aan boord zijn alle veiligheidvoorzieningen aanwezig, zoals reddingsvesten, brandblussers en een verbandkoffer. Kinderreddingsvesten zijn ook beschikbaar, bij reservering even de maat doorgeven.

[nggallery id=1]