Routes en tips

 Een aantal bestemmingen, waar u vanuit ’t Bassin met onze sloepen naartoe kunt:

TIP! Oost-Maarland(klik)

Afmeren bij de jachthaven & Grand Cafe Portofino, met terras aan de haven. Via een tocht van een klein uurtje vanuit ’t Bassin over de Maas, door Maastricht komt u uit bij recreatieplas Oost-Maarland.
Achterdoor in de plas, gelegen in het groen, vindt u jachthaven & Grand Cafe Portofino met een mooi terras aan het water. Hier kunt u terrecht voor een heerlijke lunch/diner of gewoon een drankje. Portofino is onderdeel van een aantal van onze arrangementen en een echte aanrader! Portofino is op maandag en dinsdag gesloten.

 

 

 

 

 

Klik hier voor meer informatie over Portofino

Eijsden(klik)

Afmeren bij WV Eijsden of Jachthaven Aqua Viva. Na een korte wandeling van 10 minuten door natuurgebied Eijsderbeemden langs de Maas, gezellig in het oude centrum of aan de oever van de Maas waar het pontje naar Visé vaart een terrasje pikken (bij inchecken even aangeven als u hier naartoe wil gaan). Een mooie bestemming voor een middag varen.

 

 

 

 

Oud-Rekem in België(klik)

Een tocht naar het mooiste dorp van België, Oud-Rekem.
Na een uurtje varen arriveert u in het “mooiste dorpje van Vlaanderen” Talrijke leuke cafeetjes en restaurants maken Oud-Rekem tot een aangename bestemming voor een sloeptocht.

 

 

 

 

Sloep & SOFA(klik)

Met de sloep naar het restaurant met Nederlands mooiste terras, nabij Kasteel Hogeweerth. Voor lunch, diner of een drankje (bij inchecken aangeven als u hier naartoe wil gaan).

 

 

 

 

 

Klik hier voor meer informatie over SOFA

Maasmechelen village outlet shopping route (dagtocht)(klik)