Reviews

Sloephuur aan te bevelen

★★★★★
5 5 1
prima service persoonlijk contact goed verzorgde sloep aan te bevelen voor een heerlijke dag / tijd op het water

Een gezellige jaarafsluiting!

★★★★★
5 5 1
Op 5 juli heb ik samen met mijn mentorklas 5 vwo een mooie tocht gemaakt over de Maas met Martin. Wat was het leuk! Niet alleen is de tocht mooi, maar Martin wist de sfeer er goed in te brengen en houden. Zijn aanpak sloot naadloos aan op wat 'de jeugd' leuk vond; er werd muziek gedraaid, een grap verteld en al met al was de sfeer goed ontspannen. Echt een aanrader als je in alle rust een gezamenlijke activiteit wilt doen die nét even anders is!

Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Absolute aanrader voor een leuke middag. Mooie sloep. Vriendelijke schipper

JCI Regatta Auction Night

★★★★★
5 5 1
Hi, Our experience of the tour on the Maas has been great. Some really nice spots have been showed to us and we could enjoy the surroundings of Maastricht. Thanks for the experience!

Gezellig dagje Studententocht

★★★★★
5 5 1
Leuke dag gehad en zeer blij met al het contact dat ik ervoor heb gehad. Goed geregeld en leuke tocht!

Super!

★★★★★
5 5 1
Het was fantastisch. Onze schipper Martin was ook ge-wel-dig. Echt aan te raden!

Heerlijk dagje varen

★★★★★
5 5 1
Perfect geregeld, vriendelijke schipper, muziek er bij. Top!

Sloepentocht Maastrichtsloep

★★★★★
5 5 1
Super service, schippers en ambiance!!

vrijgezellenfeest

★★★★★
5 5 1
Hele leuke tour gehad met maastrichtsloep.nl ! Alles verliep op schema en heel relaxed, hapjes en drankjes waren voorzien en waren erg lekker! Zeker een aanrader.

Top!

★★★★★
5 5 1
Helemaal top! We hadden een ontzettende leuke schipper. Muziek aan, dansen op de boot. En de zon scheen ook nog eens. Bedankt!

?

★★★★★
5 5 1
Goede vaarschipper en een gezellige sfeer

16 personen 1 sloep

★★★★☆
4 5 1
Het was een bewolkte dag en zo'n 18 graden, we hebben met 16 jongemannen in de leeftijd van 30 t/m 38 een boottocht gemaakt op een sloep met schipper voor max. 25 personen. Martin was de schipper en dit is een hele ervaren man, hij heeft ons kort een paar historische feitjes verteld en alles over het varen en de gevaren daarvan. Kortom het waren twee fantastisch uren op de sloep en we hebben enorm genoten! Bedankt!

Sloepvaren en wijnproeven

★★★★★
5 5 1
Veel dank aan Eric voor het regelen, alles was tot in de puntjes verzorgd. Snelle, open communicatie en goede uitleg en hulp met de voorbereiding.

Sway Ship Ahoy!

★★★★★
5 5 1
Gisteren met ongeveer 100 van onze gasten in 4 sloepen een fantastische derde "Sway Ship Ahoy!" mogen beleven! Maastrichtsloep bedankt!!!

mevr

★★★★★
5 5 1
Maastrichtsloep heeft ons boottochtje prima geregeld. Boot lag op tijd in het Bassin en een bijzonder vriendelijke schipper zorgde voor een perfecte tocht.

Prachtige herfstdag

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de no-nonsense communicatie! We hebben een paar fijne uurtjes op het water kunnen doorbrengen met de ruime elektrosloep.

Sloeptocht zakelijk

★★★★★
5 5 1
Leuke sloeptocht, erg op prijs gesteld door onze internationale gasten!

Fijne samenwerking!

★★★★★
5 5 1
We werken al jaren samen met Maastrichtsloep.nl en de communicatie en service wat Eric en zijn team biedt is in 1 woord: FANTASTISCH. Ga zo door!

Super uitje!

★★★★★
5 5 1
Erg mooie tocht gemaakt met ons bedrijf op de Maas, inclusief activiteit en prima bbq.

Feedback

★★★★☆
4 5 1
We hebben de sloeptocht als zeer prettig ervaren. Bedankt voor de prettige hulp!

Dik tevreden

★★★★★
5 5 1
We hadden een prachtige dag uitgekozen om te mee te varen in een super mooie sloep. De schipper boeide iedereen met de tocht, jong en oud. De broodjes waren lekker. Wij waren echt dik tevreden!!!

Sloepentocht met bierproeverij

★★★★★
5 5 1
Prachtig georganiseerde sloeptocht met lekkere biertjes! Mooie tocht over het water met lekkere biertjes. Meer moet dat niet zijn voor een groep mannen!!

Mama dag

★★★★★
5 5 1
Heerlijk gevaren, goed geregeld en alle afspraken zijn volkomen na gekomen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Heerentafel 8 september

★★★★☆
4 5 1
We hadden op 8 september een geweldige middag op de Maas, fijne sloep met gezellige schipper, drankjes en heerlijk weer. Met dank aan Maastrichtsloep

Mooie dag met uitstekende service

★★★★★
5 5 1
Uitzonderlijk mooie en goed verzorgde sloep. Service en flexibiliteit van Maastrichtsloep zijn uitstekend. Een aanrader!

Grote Sloep

★★★★★
5 5 1
In september 2016 hebben wij voor ons bedrijfsuitstapje gebruik gemaakt van de grote sloep. Het was geweldig weer. Nadia had alles perfect verzorgd. Muziek en champagne aan boord. De schipper heeft ons zelfs eerst nog een rondleiding door het Bassin gegeven voordat wij onder het genot van een glaasje bubbels aan boord (keurig verzorgd in koelers door MaastrichtSloep.nl) naar Oost-Maarland zijn gevaren om daar te gaan lunchen en aansluitend heeft de schipper ons met de sloep tot aan de sluis in Ternaaien gebracht. Zowel de organisatie (telefonisch en mailcontact en flexibele opstelling) door Nadia (die ook nog het busvervoer terug naar Maastricht voor ons geregeld heeft) als de schipper hebben ervoor gezorgd dat wij een fantastische dag hebben gehad. Chapeau voor Nadia, Eric en de schipper dus! Adelmeijer Hoyng Advocaten Maastricht

Onvergetelijke middag

★★★★★
5 5 1
Op de mooiste dag van het najaar mochten we meevaren met Maastrichtsloep voor een tochtje op de Maas! Alles was naar wens, prettig contact van te voren waar alles uitgebreid werd aangegeven. Alles kon en mocht! Alle chapeau voor de schipper die zeer relaxt met onze ietwat uitbundige groep meevoer! Eigen hapje en drankje én muziek op de boot zorgde voor een onvergetelijke middag! Eine groete merci!!!!!!

Als Local stad ontdekken

★★★★★
5 5 1
Super leuke dag gehad! Heel leuk ontvangen door Nadia en leuk om als local de stad eens van een andere kant te ontdekken!

HD Lucifer

★★★★★
5 5 1
Maastrichtsloep is een klantvriendelijk bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er aan de wensen van de klanten voldaan wordt en zijn zeer flexibel. Een echte aanrader voor jong en oud.

Happy

★★★★☆
4 5 1
Heerlijk gevaren op de maas. Redelijk makkelijk te doen. Even oefenen en dan genieten. Sloep was mooi. Lekker prosecco'tje mee als kado. Wat wil je nog meer? Anker uit en lekker een duik genomen op de aangegeven plek. Echt heel erg fijn!

Heerlijk

★★★★★
5 5 1
Heerlijk gevaren, goede uitgebreide uitleg en heel vriendelijk personeel. Bedankt!

Mevrouw

★★★★★
5 5 1
Super! Nadia is een topper! Zij verstaat de kunst om vriendelijk te zijn. Ze weet wat ze doet! Bewaart de rust. Heeft geweldig mooi stemgeluid aan telefoon. Wil helpen rn meedenken en behoudt ten alle tijden de regie en leiding. Chapeau!

Maas Pirates

★★★★☆
4 5 1
Thanks, we had a really fun time, and Skipper Lee was absolutely the right balance of friendly and cool. Thanks Nadia, for helping me organise my pirate friends 🙂

Sloepentocht met accordeonist

★★★★★
5 5 1
Wij wil jullie toch nog even laten weten dat we afgelopen weekend een superzalige dag op de Maas beleefd hebben! Ik kon me geen leukere 40ste verjaardag wensen 🙂 Dikke pluim voor schipper Martin en accordeonist Chrit, die zich helemaal in het zweet gespeeld heeft. Het was héél erg gezellig en we hebben nieuwe vrienden gemaakt op het sloepje dat we hebben voortgetrokken :-). Schitterende activiteit, we zullen er reclame voor maken! Tot een volgende gelegenheid!

Sloep huur

★★★★★
5 5 1
We hebben zaterdag een super mooie dag gehad op de Maas!! Zeer zeker voor herhaling vatbaar!! Maastricht sloep is Top!!

boottocht 14 augustus

★★★★☆
4 5 1
Alles ok , prima geregeld

tochtje met de 7-pers.sloep

★★★★★
5 5 1
vorige week vrijdag van 1600 tot 2000 gevaren op de maas met mn nichten en vrienden, was een super leuk uitje!!! voor herhaling vatbaar!!

geweldig

★★★★☆
4 5 1
Het was geweldig en met mooi weer al helemaal super, werden vriendelijk ontvangen zijn zeer coulant met de tijden als er geen boekingen in de middag na je zijn, je moet het natuurlijk niet te gek maken en overleggen, gaan zeker nog een keer met mijn klanten en vrienden .

Leuke middag!

★★★★★
5 5 1
We hadden een super leuke middag/avond in de sloep bij ons vrijgezellenfeest. In de voorbereiding heeft Maastrichtsloep goed meegedacht, en mede door hun flexibele opstelling hebben we de tocht kunnen realiseren. Dank!

Keurige sloep

★★★★★
5 5 1
Wij hebben op een middag een sloep gehuurd bij maastrichtsloep.nl Dit was keurig verzorgd. Sloep zag er netjes uit. Goede uitleg erbij gekregen. We kregen een upgrade naar een grotere sloep.

6 persoons sloep

★★★★★
5 5 1
Super geregeld! Met zijn 6-en op de sloep, sloep was ruim genoeg. hapjes en drankjes waren prima!

Vrijgezellenfeest

★★★★★
5 5 1
Onwijs leuke vaartocht gehad met Maastrichtsloep! Vanaf het begin was het contact erg fijn, met vlotte antwoorden op al mijn vragen. De schipper en de 'politie-agent' hebben het feestje compleet gemaakt. Dank!

Geweldig vrijgezellenfeest!

★★★★★
5 5 1
We hebben de volledige dag van het vrijgezellenfeest laten organiseren door Maastrichtsloep. We hebben een geweldige dag gehad. Bierproeverij met hapjes was top, zeer goed geregelde boottocht die zelfs nog wat langer duurde dan afgesproken! De dag afgesloten met een BBQ aan het water, perfect geregeld. Maastrichtsloep bedankt! Echt een aanrader.

Great experience

★★★★★
5 5 1
It was a great experience, we have had a lot of fun! Many thanks to Maastrichtsloep

Great boat trip in Maastricht

★★★★☆
4 5 1
We were a Bachelor Party Group of 11 People and I organised this trip with Nadia from Maastrichtsloep, who was extremely helpfull and friendly. The boat trip was very nice organised and even single adjustments were possible. The boat trip in / around Maastricht on the Maas river was a lot of fun and our skipper was also very Kind and we could enjoy the boat trip very much. Thanks Maastrichtsloep for a very nice Saturday afternoon!

Perfect uitje & cocktailworkshop

★★★★★
5 5 1
Kies een dag met goed weer en ben verzekerd van een super geslaagd uitje met de goed uitgeruste sloep en daarna een cocktail workshop op een tweede locatie, heel charmant en goed verzorgd! Hartelijk bedankt namens onze vrienden groep. We komen nog eens terug!

Zelf kleine sloep gehuurd; Geweldig

★★★★★
5 5 1
We hebben een super dag gehad echt een aanrader om te doen, je krijgt uitgebreide instructies en gaat dan zelf met de sloep op pad, wel op tijd terug zijn anders komen er kosten bij. In ons geval € 30,- en een andere groep moest later vertrekken, sorry....

Super

★★★★★
5 5 1
Geweldige boottocht met champagne. Met de zon erbij is het super. Relaxte rondvaart op de Maas.

Leuke ervaring

★★★★★
5 5 1
Alleen maar positieve feedback. Heel erg servicegericht en zeer snelle en complete antwoorden in geval van vragen. De dag zelf hadden we een heel vriendelijke "kapitein". Iedereen was unaniem enthousiast.

uitje

★★★★☆
4 5 1
Heerlijk een dagje met een sloep op stap geweest. Alles was netjes verzorgd en de medewerkers aardig en servicegericht. Het lunchpakket was super. Een aanrader!

TOP!

★★★★★
5 5 1
Perfect georganiseerd, fijne ontvangst, duidelijke uitleg/instructie. Kortom een aanrader!

Heerlijke dag!

★★★★★
5 5 1
Ik/wij hebben met z'n allen genoten van een heerlijke vaart! Het was super!! Ook de schipper was heel erg leuk.

Vrijgezellenfeest.

★★★★★
5 5 1
Het was genieten! En een goede organisatie!

Geweldige ervaring

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een hele leuke 'rit' gehad in de sloepen. De schipper had een muziekbox waar we muziek op hebben kunnen afspelen. We zijn langs alle bezienswaardigheden geweest op het water, de schipper ging niet te snel waardoor we hebben kunnen geniet van het uitzicht en het weer. Al met al een hele leuke ervaring! Ze waren op tijd aanwezig en we hebben gevaren voor de afgesproken tijd.

Top middagje!

★★★★★
5 5 1
Afgelopen maandagmiddag heerlijk genoten van een rondvaart met Maastrichtsloep! Goed verzorgd, leuke schipper en met het zonnetje was het helemaal af!

Geweldige organisatie

★★★★★
5 5 1
Graag willen we jullie langs deze weg bedanken voor de schitterende dag die we afgelopen zondag hebben gehad. Het weer was ons goed gezind. Wanneer het droog moest zijn was het droog. Wat een ontzettend aardige en lieve schipper, Nadine had humor en de bediening bij Slavante was super aardig. Dus nogmaals dankjewel.

Fantastisch

★★★★★
5 5 1
Met 13 meiden en 13 moeders hebben we een sloep gehuurd! Het was enorm gezellig en goeie service. Harde muziek was geen probleem! Voor herhaling vatbaar.

Goede service, helaas geen boottocht

★★★★★
5 5 1
Vanaf het eerste contact is de service erg goed geweest! Nadia en Eric hebben beiden goed met ons meegedacht om het perfecte pakket samen te stellen voor de vrijgezellendag van een vriendin van me. Op de dag zelf regende het een beetje, en hebben we in eerste instantie geprobeerd om de tocht een uurtje uit te stellen. Helaas ging het alleen maar harder regenen, maar gelukkig mochten we alsnog, zonder problemen, last-minute de tocht annuleren en hebben we het volledige bedrag teruggekregen. Een super service, alleen al daarom komen we zeker een keer terug om de beloofde tocht alsnog te varen met z'n allen.

Maastrichtsloep als taxi

★★★★★
5 5 1
Het was een groot succes!! De jongens vonden maastrichtsloep als taxi ontzettend leuk en veel leuker dan in een taxibusje zitten.Gelukkig was het droog toen wij aan boord gingen. Wij willen jullie bedanken voor het meedenken, en we zullen jullie organisatie zeker aanraden mochten vrienden er naar vragen.

Sloepen Maastricht

★★★★☆
4 5 1
Beste, Bedankt voor jullie sloepentocht. Het was een aangename ervaring en iedereen vond het een leuk avontuur. Het is zeker een aanrader voor andere mensen. Alvast bedankt en succes nog

Positief!

★★★★★
5 5 1
Wij hadden een 8-persoonssloep gehuurd voor een vrijgezellenfeestje. Vantevoren duidelijke informatie verkregen over de mail en tevens ook voorafgaand aan het varen een duidelijke uitleg van de sloep. Eenmaal op het water ging het al snel bliksemen (zowel wij als maastrichtssloep hadden het weer nauw in de gaten gehouden maar het veranderde helaas per uur) dus wij waren al snel weer terug. We hebben dit onderling netjes opgelost waarbij Maasstrichtsloep ook nog de moeite had genomen een backup plan voor ons uit te zoeken. Kortom, het weer zat niet mee maar ik ben erg positief over de flexibiliteit en behulpzaamheid van Maastrichtsloep.nl. Ik zou het iedereen aanraden, wij komen sowieso nog een keer terug met goed weer!

Bedrijfsuitje met Maastrichtsloep

★★★★★
5 5 1
Als bedrijfsuitje hebben wij dit jaar gekozen voor Maastrichtsloep met aanvullend een fietstocht van 2 uur door Maastricht. Goed georganiseerd, lunch was prima en iedereen heeft zich vermaakt. Een aanrader voor iedereen!

Fantastische dag

★★★★★
5 5 1
Dank voor de mooie dag, we hebben echt genoten van het bootje op de Maas. Daarnaast was de havenmeester zeer vriendelijk en flexibel waardoor we net op tijd voor de regen weer binnen waren. Echt een aanrader om Maastricht van het water te zien!

sloep varen

★★★★☆
4 5 1
Mooie sloep, schipper had interessante verhalen en nam ruim de tijd.

Een dag van geluk!

★★★★★
5 5 1
Wij hadden enorm veel zin om een dagje te varen voor de 30ste verjaardag van mijn vriend maar 2 weken op voorhand werd er al slecht weer vermeld, de dag op voorhand onveranderd. We hebben tussentijds contact gehad met Nadia en Eric en werden alternatieven geboden (een andere dag) oftewel werden er 2 uur voor vertrek nog slecht weer vermeld dan zou het geannuleerd worden. Goede service! De dag brak aan en de weerberichten waren veranderd!! Totaal onverwacht en destemeer hebben wij van deze dag genoten. Joie de vivre!

20-pers sloep

★★★★★
5 5 1
Een sloep voor 20 personen gehuurd incl. schipper. Dit is heel goed bevallen, een hele leuke ervaring! Goede service! En lekkere hapjes en drankjes!

🙂

★★★★★
5 5 1
Super geregeld! In de aanloop naar onze dag, werd ik goed (en altijd vriendelijk) geadviseerd in wat voor ons het beste was. Uiteindelijk dus een leuke dag gehad. De schipper was vriendelijk en behulpzaam, wist de groep goed in te schatten. En als je met een grote groep bent, valt het kostenplaatje reuze mee. -

PartyBootBoy

★★★★★
5 5 1
Zeer leuke beleeftenis, zeker voor herhalingvatbaar!

super!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een fantastische namiddag gehad! Bedankt!!

Huur een sloep!

★★★★★
5 5 1
Heerlijke dag gehad! We hadden zowiezo geluk met het weer maar wat een geweldige ervaring! Zou het iedereen aanraden! Huur een sloep! Ontzettend genoten! Bedankt! Moet erbij zeggen bij terugkomst goed ontvangst en begeleiding door de sluis. superervaring! Nogmaals dank!

Sloepentocht Maastricht 21 mei 2016

★★★★★
5 5 1
We hebben een enorm aangename sloepentocht achter de rug bij maastrichtsloep.nl. Onze sloep zag er zeer netjes uit. Het was gezellig ingekleed met mooie kussens, onze schipper was een zeer leuke enthousiaste gids die ons leuke weetjes heeft verteld over bepaalde plekjes langs het water. We hadden ook een spelletje voorzien om op tijdens de vaartocht te spelen, en ook hier was de schipper enorm aangenaam. Hij luisterde mee naar de opdrachten maar hield zich toch bescheiden op de achtergrond op dat moment. Een super ervaring, een echte aanrader. Zeker in het kader van een gezellig onderonsje met een groepje vriendinnen. Wij hebben het gedaan ter gelegenheid van een vrijgezellen en we hebben er echt enorm van genoten. Wij hebben de sloepentocht gedaan in combinatie met een wijnproeverij bij Slavante en dit was echt de kers op de taart. De wijngaarden is prachtig gelegen, een super idyllische plek met de juiste sfeer, muziek en vriendelijke mensen. Onze instructor was een TOPkerel. Hij heeft ons een goede uitleg gegeven maar hij was vooral super sympathiek! Hij heeft er echt alles aan gedaan om het voor ons zo plezant mogelijk te maken. Kortom voor ons was dit arrangement meer dan geslaagd! We raden het iedereen aan!

Goed!

★★★★★
5 5 1
Sloepentocht was geheel naar wens! Vriendelijke en behulpzame medewerkers. En een goede organisatie.

Heerlijke Pinksterzondag gehad!

★★★★★
5 5 1
Het was hartstikke goed bevallen, de High Tea en erna de Sloeptocht! Gaan wij zeker aanraden aan vrienden en bekenden. Wie weet tot een volgende keer ....

Weekendje Maastricht

★★★★★
5 5 1
Samen met mijn jaarclub, een groep van 20 meiden, heb ik een heerlijke middag ervaren op het water. Ondanks het weer, was het erg leuk om Maastricht vanaf het water te bewonderen. Zeker een aanrader!

Top weekend Maastricht

★★★★★
5 5 1
Ja ik wilde je sowieso al mailen om te bedanken voor de gezellige middag. Het was echt een super dag geworden in Maastricht. Het weer zat mee en alle afspraken zoals wij die samen vooraf gemaakt hebben zijn keurig op tijd nagekomen. Tijdens het wachten op de steiger, werden de broodjes en drankjes al gebracht door een medewerker. Aan boord was het ook erg leuk en vooral ook mooi uitzicht. Lekker drankje en eigen muziekje aan en genieten maar. Daarna aanleggen bij de steiger naast de ENCI, een klein stukje omhoog lopen en we werden al opgewacht door een medewerker van de Wijngaard, die ons begeleide naar de picknicktafel naast de wijngaard. We hebben erg gelachen met haar en heerlijk genoten van de verschillende wijntjes. Daarna nog een drankje gedaan boven bij het restaurant, met een bitterballetje. Nogmaals dank voor de goede organisatie, we hebben een top weekend gehad. Groetjes Vyan

Super leuke activiteit!

★★★★★
5 5 1
We hebben een hele leuke sloepentocht gehad met vriendinnen. Een leuke schipper, je mocht je eigen muziek opzetten en er was een koelkast, kussens en dekentjes aanwezig!

Perfect familie uitje op de sloep!

★★★★★
5 5 1
Goedemiddag Eric, Ik wilde even doorgeven dat wij heel erg hebben genoten tijdens onze vaartocht op een mooie sloep afgelopen zaterdag. We hebben het ook erg getroffen met de schipper, ontzettend leuke man. Jammer dat ik zijn naam niet heb gevraagd voor eventueel een volgende keer. Super leuk om een paar uur met de familie Maastricht van de waterkant te bekijken. De muziek mocht aan en hard meezingen was geen probleem, echt super. De mensen aan de kant hadden ook nog wat te zien en te horen 🙂 Nogmaals bedankt! Vriendelijke groet, Willy

review sloephuur

★★★★★
5 5 1
Mooi verzorgde sloep, flexibel in boekingsmogelijkheden,vriendelijke uitleg, heerlijke middag!

Varen naar Oud-Rekem, met de Segway weer terug

★★★★★
5 5 1
Prettige organisatie, met mensen die bereid zijn om maatwerk te leveren. Dit geldt zowel voor tijdstip als bestemming. Keurige open sloep voor een groep van 25 personen, met een kundige en vriendelijke schipper. In combinatie met een zonnige dag is dit de garantie voor een prima uitje.

Ontspanning op water

★★★★☆
4 5 1
Prachtige dag geweest met superfijne sloep. Mooie vaar ervaring die begint bij verlaten van de haven. De verhuurder Is zeer vriendelijk en zorgt ervoor dat de dag goed begint en super eindigd. Een aanrader als je vervent huurder bent van sloepen om hier te komen varen in de omgeving van Maastricht.

Fantastische dag

★★★★★
5 5 1
Zeer mooie 8 persoons sloep gehuurd, ruim en schoon. Goede info en uitleg voor onderweg. Als je nog nooit gevaren hebt is het goed te weten dat stroomopwaarts veel lanzamer gaat dan stroomafwaarts. Dit in verband met tijdstip dat je terug moet zijn.

Super middagje !

★★★★☆
4 5 1
Zaterdag 26 september hebben wij een heerlijke middag gehad! De boot was super en alles was goed verzorgd. Gelukkig viel het weer ook heel erg mee 🙂 nogmaals bedankt en tot de volgende keer!

Avondtocht met 8 persoonssloep, zelf varen.

★★★★★
5 5 1
Excellent evening on the river. Thank you!

Geuzen

★★★★★
5 5 1
Goed verzorgd, Broodjes waren top en de wijn was op!!! Aanrader.

Top service

★★★★★
5 5 1
Heerlijke middag gehad. Top service.

uitje personeelsvereniging

★★★★☆
4 5 1
Op 5 September hebben we met de Personeels vereniging van ons bedrijf 2 sloepen gehuurd en hiermee een stuk over de Maas gevaren. Alles was perfect geregeld, helaas hadden we een buitje maar hiervoor zijn op de boten voldoende paraplu's aanwezig.

Maastrichtsloep

★★★★★
5 5 1
Alles perfekt. Von der Übergabe bis zur Rücknahme. Wir können die Fahrt mit Maastrichtsloep absolut empfehlen.

een sloep huren is een top ervaring

★★★★★
5 5 1
Met een groepon maakten wij gebruik om op donderdag avond een sloep te huren samen met wat vrienden. Boeken was simpel en op de dag kregen wij goed uitgelegd de werking van de boot. Dan de sluis door en Maastricht bekijken vanaf het water. Een geweldige ervaring. Ons doel een terrasje pakken neten in Eijsden. Dat was prima te doen. We hebben genoten en gaan voor herhaling.

值得

★★★★★
5 5 1
今年5月跟朋友一起去了荷兰,朋友推荐我们去游船,天气好,风景好,老板也很热情,真心不错。

Vrijgezellenfeest

★★★★★
5 5 1
We hebben op 23 mei 2015 met 18 meiden een fantastische tijd op de boot gehad. Lekkere hapjes meegenomen, muziekje erbij en niet vergeten de bubbels. Met het zonnetje hoog hebben we twee uurtjes rondgevaren met de leukste schipper die heel sportief een leuke tekening heeft gemaakt op het shirt van de vrijgezel. Een absolute aanrader!! Wij komen snel nog een keer een boottochtje maken!

familie uitje met Maastrichtsloep

★★★★★
5 5 1
Ontspannen, goedverzorgd familie uitstapje Geheel naar wens vormgegeven . Oud en jong kwamen aan hun trekken en een perfecte schipper die het gezelschap prima aanvoelde . Kortom voor herhaling vatbaar en aan te raden.

Beleving en genieten

★★★★★
5 5 1
We hadden een borrel georganiseerd met 20 mensen op de sloep van Maastrichtsloep. Mede door de gastvrije en behulpzame houding is het een succes geworden. Martin is een top schipper en Eric heeft alles goed georganiseerd. Een borrel op het water langs de mooie plekken van Maastricht is puur genieten en een fantastische beleving. Dank voor een mooie zomeravond!

Heerlijke middag qualitytime met collega's!

★★★★☆
4 5 1
De boot lag al klaar toen we arriveerde en wat was hij netjes en goed onderhouden. Het ontvangst was fijn met een duidelijke uitleg over het gebruik en besturen van de boot. De lunch (i.s.m. Panos) was heerlijk. Enige nadeel was dat de koelbox te klein was voor de etenswaren en drank die we meekregen, Het was een erg enorm warme dag, waardoor er diverse hapjes niet goed bleven. Maar al bij al een heerlijke middag en een échte aanrader!!

Aangename sfeer op het water

★★★★★
5 5 1
Een tochtje met Maastrichtsloep staat garant voor een aangename sfeer op het water in en rondom Maastricht. Met deze tocht heb je extra aandacht voor elkaar en beleef je samen iets wat je zeker niet elke dag meemaakt. Heerlijk relaxen met vriendelijke en hoogstaande service.

Personeels uitje 10-7-2015

★★★★★
5 5 1
Een goed verzorgde sloep. Alles aan boord, was in prima conditie, vaarplan aanwezig, paraplu's tegen de zon, kortom love boot on the maas. Voor herhaling vatbaar. We kunnen niet wachten.

Sloepvaren 11 juli

★★★★★
5 5 1
Wij hebben met ons hele team een geslaagde dag in de sloep gehad! Alles verliep geheel volgens afspraak en op schema, de schipper verzorgde tekst en uitleg bij vragen over de sloep, het varen en de Maastrichtse omgeving en het zonnetje maakte de dag helemaal compleet!

Heerlijke dag! aanrader!

★★★★★
5 5 1
Gisteren een super middagje gehad op de Maas. We werden netjes ontvangen. Leuke schippers die ook voor de kinderen er een feestje van maakten. Goed verzorgde sloeps (ook voorzien van zwemvesten voor de kids!) De prosecco en de happen waren goed verzorgd. En ook je eigen muziek kan je draaien als je dat wil. Kortom zeker een aanrader!

Top sloep en top dag.

★★★★★
5 5 1
Schitterende sloep, prettige uitleg en een prachtige dag. Een aanrader als je Maastricht en omgeving nog beter wilt leren kennen.

Sloep trip tijdens weekend Andre Rieu

★★★★★
5 5 1
We hadden een mooie sloep. Goede service met veel waterflessen . Leuk tochtje over de Maas . Even iets anders vanaf het water. Mooie oude haven met sluis.

middag 8 persoonssloep

★★★★★
5 5 1
We hebben een top dag gehad. Sloep was perfect verzorgd en de instructies helder. We komen zeker terug. Dank je Eric!

Oud-Rekem arrangement

★★★★★
5 5 1
Dag Eric, Het was een top dag. Complimenten aan jullie was keurig verzorgd, een aantal van onze collega’s willen dit ook graag nog met hun familie gaan doen dus dat komt helemaal goed. Nogmaals hartelijk dank voor deze prachtige dag. Ik zal ervoor laten zorgen dat de rekening wordt betaald. Vriendelijke groet, Harald

50 jaar getrouwd

★★★★★
5 5 1
Beste Joyce, Met excuses voor de verlate reactie. De “Le bon vivant “tocht over de Maas was een groot succes. Iedereen laaiend tevreden! De broodjes en dranken voortreffelijk. De schipper en de gids Marcel zeer plezierig en professioneel. We hebben in de verte buien gezien,maar geen druppel regen ervaren,in tegendeel :hele zonnige perioden tussendoor! Dank voor al je adviezen en ondersteuning. Het was één van de hoogtepunten in onze 50-jarig huwelijks dag viering! Hartelijke groeten, Fred Bok

Top dag

★★★★★
5 5 1
Top dag gehad. Heerlijke tocht over de Maas gehad. Compliment voor de gezellige schipper!

Genieten op de maas

★★★★★
5 5 1
Voor de tweede keer, heerlijk genoten van een dagje met de sloep op de maas. Persoonlijke service van Eric was uitstekend.

Oud Rekem tocht

★★★★★
5 5 1
In een mooie sloep met schitterend weer van Maastricht naar het knusse Oud-Rekem in België gevaren met een vriendelijke ervaren schipper. Aan boord konden we toosten met een sprankelend glaasje prosecco. Was heel gezellig. De tocht door de historische binnenhaven van Maastricht was mooi.

Aanrader

★★★★★
5 5 1
Op een mooie zonnige dag met 2 sloepen naar oud Rekem gevaren. Fantastische belevenis, mooie, goed onderhouden sloepen. Prettige ontvangst en afhandeling van de huurovereenkomst. Kortom een aanrader!!!

sloepvaart aansluitend raft

★★★★★
5 5 1
Vriendelijke ontvangst van Eric. Meteen door mooie luxe sloep naar de startplaats van het raften gebracht, door een zeer attente en vriendelijke kapitein. Bij aankomst was alles al geregeld. Zeer snelle reacties op mail. Wij waren allemaal supertevreden ,was een geweldige dag. Zeker een vervolg waard.

Global appreciation Medtronic

★★★★☆
4 5 1
Our colleagues from all over the world enjoyed the relaxed atmosphere, the nice scenery and the flexibility in the last minute change of plans. We were very lucky with the weather, and both captains attributed to the overall atmosphere! Thank you very much!

Xavier Maassen

★★★★★
5 5 1
Het was echt een heerlijke dag. Zo genoten op de maas. De sloep was perfect verzorgd. Aanrader.

teamuitje APG

★★★★★
5 5 1
Na een goede uitleg met instructies op pad met de mooie sloep. Wat een rust en met een goede lunch op weg naar oud Rekem. Een aanrader voor een uitje met collega's of familie.

Vrijgezellenfeest, Super service!

★★★★★
5 5 1
Wat een heerlijke dag op de sloep, er werd super met ons meegedacht voor de organisatie van een vrijgezellenfeest. Er werd een heel middagprogramma voor ons geregeld waar we een leuke wijnproeverij combineerden met heerlijk stuk varen.

Praktijkuitje Huisartsenpraktijk

★★★★★
5 5 1
We hadden voor ons jaarlijks praktijkuitje een sloep met schipper gehuurd van 15.30-17.30. Vriendelijke en correcte ontvangst op het kantoor van Maastrichtsloep.nl in het Bassin. De (gekoelde) drankjes stonden klaar, zoals vantevoren afgesproken. Zelf drank meenemen is overigens ook geen probleem bij deze verhuurder. In overleg met schipper Adri fijn boottochtje over Maas gemaakt. Op sloep stond een Bluetooth-speaker. Leuk om je eigen muziek vanaf je smartphone af te spelen. Leuke uurtjes op het water, onder genot van hapje, drankje, muziek en flauw zonnetje! Prima verzorgd allemaal. Een echte aanrader! Chapeau...we komen zeker nog een keer terug.

Familie van de Kamp

★★★★★
5 5 1
Mooie boot! Leuke tocht naar Oud-Rekem gemaakt.

Sloep Maastricht za 20 juni 2015

★★★★★
5 5 1
Prima verlopen Martin is een fijne schipper die ook oog voor de kinderen heeft aan boord, zodat we samen een erg leuke middag hadden Tot gauw! We komen terug! M vr gr Gerty Simons

Wefocus

★★★★★
5 5 1
Voor de zoveelste keer een heerlijke middag op het water gehad. Erg vriendelijke mensen met erg duidelijke instructies om plezierig over de maas te kunnen varen. Echt een aanrader! Groet, Jorrit

Uitje Start-up Bootcamp ABN-AMRO

★★★★★
5 5 1
Het was een te gek uitje, iedereen heeft genoten. Dit uitje is absoluut geschikt voor een gemeleerd gezelschap. Wat ons betreft een echte aanrader

Boot-Rundtour

★★★★★
5 5 1
5 Sterne für die Rundtour, die wir Pfingsten in großer Runde genießen konnten. Perfekt organisiert, für's leibliche Wohl einschliesslich gut gekühlter Getränke wurde ebenfalls großartig gesorgt. Die Tour führte uns an herrlichen Landschaften entlang der holländischen und belgischen Grenze. Kein Wunder, dass dieses Wochenende uns immer in guter Erinnerung bleiben wird. Wir werden die Bootsfahrt auf jeden Fall weiterempfehlen. Danke vielmals!

Boot-Rundtour

★★★★★
5 5 1
5 Sterne für die Rundtour, die wir Pfingsten in großer Runde genießen konnten. Perfekt organisiert, für's leibliche Wohl einschliesslich gut gekühlter Getränke wurde ebenfalls großartig gesorgt. Die Tour führte uns an herrlichen Landschaften entlang der holländischen und belgischen Grenze. Kein Wunder, dass dieses Wochenende uns immer in guter Erinnerung bleiben wird. Wir werden die Bootsfahrt auf jeden Fall weiterempfehlen. Danke vielmals!

Geburtstag Alex

★★★★★
5 5 1
Sehr gute Organisation und Ausführung. Snacks und Getränke sehr gut und lecker. Alles in allem: eine gelungene Tour.

40 Geburtstag

★★★★★
5 5 1
Ein großes Dankeschön an das Team! Wir hatten anlässlich eines Geburtstages eine tolle Zeit auf Euren Booten. Als wir über die Maas fuhren, dachte ich oft, wow was für eine tolle Organisation!!! Alles hat gestimmt- Catering, Kulisse, Stimmung, Musik und das Wetter( unser Bootsführer hatte sogar Sonnenmilch für seine Gäste dabei). Ich wusste vorher auch nicht, wie schön Maastricht ist. Nochmals Vielen Dank für einen wundervollen Tag, den wir so schnell nicht vergessen werden. Wir kommen wieder!!

Bootstour Maastricht

★★★★★
5 5 1
Wir hatten eine super schöne und lustige Bootstour entlang der Maas. Die Organisation und Verpflegung an Bord war top, der Skipper sehr freundlich. Wir haben einen unvergesslichen Nachmittag erlebt.

Deutsche Bank

★★★★★
5 5 1
Wunderbare Bootstour auf der Maas! Hat uns sehr viel Spaß gemacht! Und ein sehr netter Captain! Freuen uns schon auf das nächste Mal! Herzliche Grüße aus Deutschland! Katja Hover

leasingconsultant.de

★★★★★
5 5 1
Hallo, tolle Veranstaltung, super nette Gastgeber. Es hat riesig Spaß gemacht!

San Miguel

★★★★★
5 5 1
Wir hatten einen Firmenausflug bei Euch gebucht und es war fantastisch organisiert, eine tolle Bootstour durch eine wunderschöne Landschaft. Wir haben uns rundherum wohl gefühlt. Gerade als Firmenevent können wir diese Tour empfehlen, weil man unter sich war und man sich im Team wunderbar austauschen konnte und weil wir zusammen viel Spaß hatten. Danke!!!!!!!

Rondvaart + Wijnproeverij

★★★★★
5 5 1
Eric had alles goed geregeld, inclusief het weer:). Prettige omgang en een heerlijke rondvaart. Ook de wijnproeverij was goed georganiseerd en alles was mbt prijs-kwaliteit dik in orde.

je stad vanaf het water

★★★★☆
4 5 1
Heerlijk een dagje gevaren van Maastricht naar Rekem. Heen via sluis 20 en terug met hulp van maastrichtsloep door sluis 19 teug naar het Bassin. Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, alles tiptop in orde! Echt een aanrader om je stad eens vanaf het water te bezien.

Geweldige boottocht

★★★★★
5 5 1
Beste Eric, Ik hoorde dat de jongens en de moeders het helemaal naar hun zin hebben gehad! Goede tocht en genoeg vrijheid! Goed geregeld! Peter

Review maastrichtsloep

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden, goede ontvangst en uitleg. Sloep is makkelijk bestuurbaar. Kaarten van de vaarroutes mogen iets duidelijker zijn. Prima bedrijf.

fantastisch

★★★★★
5 5 1
Goed verzorgd en perfecte sloep. Heerlijke avond gehad.

Bedrijfsuitje

★★★★☆
4 5 1
Zeer geslaagde activiteit en prima verzorgd!

Leuk vrijgezellenfeest in de sloep.

★★★★★
5 5 1
We hebben een top middag gehad in de grote sloep van Maastrichtsloep. Het was allemaal netjes geregeld precies zoals telefonisch afgesproken van te voren. Hun hebben voor ons een onvergetelijke tocht geregeld waar nu nog vaker over wordt gesproken. Nogmaals bedankt voor de fijne middag en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, René

afdelingsuitje

★★★★☆
4 5 1
Als afsluiter van onze afdelingsuitje stond op het programma om een sloepentocht en aansluitend een barbecue te doen. Wij waren als groep helaas een beetje te laat op het bassin, maar daar werd gelukkig niet moeilijk over gedaan. De sloepentocht was heel leuk, gaf ons mooi de gelegenheid om tot rust te komen en met een mooi uitzicht wat te babbelen. Na een rondje op de maas zijn we afgestapt bij het restaurant waar we aansluitend de barbecue hadden. Het eten was van prima kwaliteit. Al met al een zeer geslaagde dag met een fijne afsluiter. Een aanrader voor afdelingsuitjes.

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Met 10 dames een vrijgezellenmiddag op de sloep gevierd. Het was heerlijk. Lekker eten meegenomen en genoten van de zon. Op de terugweg begon het te regenen maar de schipper had heel mooi voor ons het regenafdak uitgeklapt zodat we lekker knus schuil zaten. Het weer kun je helaas niet meehuren maar mooi opgelost zo. Wij hebben genoten. Dank je wel voor een heerlijke middag!

Superleuke rondvaart in comfortabele sloep

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een uur rondvaart gehad in Maastricht in een mooie sloep. Keurig op tijd en erg leuke schipper die gezellig en interessant vertelde over wat er te zien was; Mooie activiteit bij prachtig weer!

Goede organisatie

★★★★★
5 5 1
Dankzij Eric heb ik samen met mijn familie een heerlijke dag gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld. We werden op prettige manier ontvangen en hebben heerlijk een heel gezellige dag gehad. Ik kom hier zeker nog een keer terug

Mooie tocht

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de perfect georganiseerde sloepentocht.