Referenties

Vrijgezellenfeest Sophie

We willen alle mensen van Maastrichtsloep bedanken voor de geweldige lunchtocht naar SOFA! Nadat we om 11u in het Bassin waren opgestapt hebben we een fijne tocht gehad naar het mooie restaurant bij kasteeltje Hogeweerth.

De Moët bubbeltjes onderweg pasten perfect bij deze tocht en hebben ons goed gesmaakt!

De lunch was heerlijk, gezellig en in de juiste ambiance en gelukkig kwam de schipper ons weer ophalen anders waren we zo de tijd vergeten.

Het was een geweldige ervaring, nogmaals bedankt voor het meedenken en het mede mogelijk maken van deze mooie dag!!

Maaike, Esther en de rest van het feestje.
________________________________________

“Verhuur van Luxe sloepen” hebben jullie helemaal waargemaakt. We huurden vaker aan de maasplassen een sloepje maar vanaf de ontvangst in jullie charmante kantoor in het Bassin wisten wij dat dit anders is!

Mooie correcte ontvangst in goede ambiance, heldere uitleg van het vaargebied met stijlvolle bestemmingen zoals Oud-Rekem (komen we nog voor terug!) en Kasteel Hoogewerth met restaurant SOFA.
De Moët ice champagne onderweg is een echte aanrader en heeft ons met de aardbeien die jullie erbij doen goed gesmaakt!

Dan jullie sloepen; een echte sloep waarin je gezien mag worden, met mooie dikke kussens, RVS elementen en een degelijke uitstraling. Geen houten bankje waarop je ongemakkelijk op gaat zitten zoals we voorheen dachten dat het hoorde..

Jullie hebben er een vaste klant bij! Bedankt voor de geweldige middag en top service!

Ronald
________________________________________

“JCI Maasland” heeft een sloepentocht met de grootste sloep geboekt bij Maastrichtsloep. We werden hartelijk ontvangen door de schipper en na een glaasje “Heidebit” zat de stemming er al helemaal in om de grote tocht over het water te maken! We kwamen langs kleine kanalen en zagen een deel van de stad Maastricht die normaal niet te zien zijn. De eerste sluis was een ervaring. De schipper ging van boord en moest de sluis handmatig openen. De kinderen kregen tegelijk uitleg over de werking van een sluis. Het weer was aangenaam en de zon scheen door de wolken. De drank en hapjes werden gretig verorberd.

Eenmaal over de grens gingen we het dorpje “Oud Rekem” bezoeken. Na een korte wandeling kwamen we bij de modelwoning “3///kap” van toonaangevend binnehuisarchitect Gay Jongen aan. Gay persoonlijk ontving ons hartelijk. We kregen een rondleiding in zijn volledig gerenoveerde woning en werkruimte. Van een oude hal werd een luxe supermoderne leef/werk/hotel ruimte van gemaakt. Na een kop koffie en een stukje vlaai ging de tocht weer verder op de boot. (de ijskar stond al kaar aan de boot om ons te verrassen met een ijsje) Langs de woonboten en vele kanalen kwamen we terug aan in “t Bassin”.

Iedereen heeft zich geweldig geamuseerd. De sfeer zat er volledig in. De boot was groot genoeg om ons allen in luxe te vervoeren.We hadden een leuke dag. Zeker een aanrader om zelf eens te doen.

Groetjes Martine Vincent, JCI Maasland
________________________________________

“We hebben met Maastrichtsloep gevaren in het kader van ons afdelingsuitje. Een erg leuke manier om een activiteit, borrel en vervoer te combineren en zo zie je de omgeving eens vanuit een ander perspectief. Het was prima verzorgd, wij hebben het erg leuk gevonden, absoluut voor herhaling vatbaar!” Woonpunt 01 juni 2012

Beste groet en tot een volgende keer!

Roos
________________________________________

Onder leiding van schipper Eric een super leuke middag gehad in de nieuwe grote sloep op de Maas! Aanrader!!
Hella Brouwer-Tempelman, 11-5-2012
________________________________________

Een aantal bedrijven die met Maastrichtsloep op pad zijn geweest;