Sloep varen tijdens de beperkende maatregelen

“Contactloos” sloep huren.

Wil je er als gezin of samen met je partner toch even uit?
Per 1 juni ook met vrienden die geen “huishouden”  zijn maar dan wel met 1,5 meter afstand kan dan ook!
Genieten van de lente in de frisse buitenlucht?

Dan is het mogelijk dagelijks een van onze sloepen te huren waarmee je zelf mag varen!

 •  Je verstrekt ons vooraf informatie over de samenstelling en aantal personen die meegaan op de sloep. Wijzigingen in deze samenstelling zijn alleen mogelijk na schriftelijke toestemming van Maastrichtsloep.
 • Boek en betaal online.
 • Je ontvangt de vaar instructies per email.
 • Op de dag van de sloephuur staat een medewerker gedurende de hele huurperiode telefonisch voor je stand-by om vragen te beantwoorden.
 • Je gaat naar onze verhuursteiger waar de sloep klaarligt, onze medewerker is blijft op ruime afstand, minimaal 1,5 meter van jullie verwijderd. Wij vragen jullie met klem deze afstand ook in acht te houden.
 • Op de locatie is desinfecterende handgel beschikbaar.
 • Na afloop van elke verhuurperiode wordt de sloep grondig schoongemaakt en alle contactoppervlakken (stuurwiel, gashendel, handvaten, armleuningen, tafel) met schoonmaakmiddel afgenomen.
 • Maastrichtsloep leeft alle huidige en toekomstige wettelijke richtlijnen van de Nederlandse overheid, Gemeente Maastricht en de richtlijnen van het RIVM na.  Als toekomstige veranderingen hierin de geplande sloeptocht onmogelijk maken krijgt je je betaling van ons terug.
 • Bent u ziek op de geplande dag? Blijf dan thuis en we plannen een nieuwe datum.
 • Verder zijn ook nog steeds onze “normale” algemene voorwaarden van kracht.
 • Je kunt de volgende sloepen boeken;
  -de luxe “Joeie de Vivre” voor max. 8 personen als het een gezin is en 6 personen als je dat niet bent en 1,5 meter afstand in acht moet nemen.   (middag € 199,-/ 5 uur of hele dag 250,-/7 uur) -de compacte “Petit Pecheur” voor max. 6 personen als het een gezin is en 4 personen als je dat niet bent en 1,5 meter afstand in acht moet nemen.
  ( middag € 179,-/ 5 uur of hele dag € 225,-/7 uur) -de elektrische stille sloepen voor max. 4 personen als het een gezin is en eveneens 4 personen als je dat niet bent en 1,5 meter afstand in acht moet nemen.
  (ochtend € 95,-/3 uur of middag € 125,-/ 3 uur of hele dag € 225,-/7 uur) Tip; Neem gezellig een picknickmandje mee voor onderweg!
  Deze vertrekken allemaal vanaf onze steiger op St Pieter, je bestuurt zelf de sloep.
  Deze sloepen dien je online te boeken; als sloep niet beschikbaar is online dan kunt u hem die dag ook niet boeken. Probeer dan een andere datum.
  Meer info? +31 625 188 388
 • Groepen tot 24 personen (vanaf 1 juni)
  Je kunt met je groep collega’s, vrienden, kennisen een 2 uur durende privé rondvaart boeken op onze grote sloepen met schipper. De afstand tussen de schipper en de passagiers bedraagt minimaal 1,5 meter op deze grote sloepen. Deze tochten vertrekken ook vanaf onze steiger op St Pieter en kunnen op verzoek eindigen in het centrum van Maastricht.
  Het tarief bedraagt;
  1 sloep, maximaal 6 personen € 225,- / 2 uur inclusief, schipper en brandstof.
  2 sloepen, voor maximaal 12 personen € 350,- / 2 uur inclusief, schipper en brandstof.
  3 sloepen, voor maximaal 18 personen € 475,- / 2 uur inclusief, schipper en brandstof.
  4 sloepen, voor maximaal 24 personen € 599,- / 2 uur inclusief, schipper en brandstof. Tip; Neem gezellig een picknickmandje mee voor onderweg. Deze sloepen zijn telefonisch of per email te boeken.
  info@maastrichtsloep.nl
  +31 625 188 388