Sloep varen tijdens de beperkende maatregelen

Relaxed een sloep huren in Maastricht!

Wil je er als gezin of samen met je partner even uit? Genieten van de frisse buitenlucht? Kom dan relaxed sloepvaren in Maastricht!

Per 1 juni ook mogelijk met vrienden, collega’s die geen „huishouden“  zijn inclusief 1,5 meter afstand!

Je kunt de volgende sloepen boeken;

de luxe „Joie de Vivre“ voor max. 8 personen als het een gezin is en 6 personen als je dat niet bent en 1,5 meter afstand in acht moet nemen.   (middag € 199,-/ 5 uur of hele dag 250,-/7 uur)

de compacte „Petit Pecheur“ voor max. 6 personen als het een gezin is en 4 personen als je dat niet bent en 1,5 meter afstand in acht moet nemen.
( middag € 179,-/ 5 uur of hele dag € 225,-/7 uur)

de elektrische stille sloepen voor max. 4 personen als het een gezin is en eveneens 4 personen als je dat niet bent en 1,5 meter afstand in acht moet nemen.
(ochtend € 95,-/3 uur of middag € 125,-/ 3 uur of hele dag € 225,-/7 uur)

8 personen?
2 x elektrische stille sloep = – 10% 
voor max. 2 x 4 personen als het een gezin is en eveneens 2 x 4 personen als je dat niet bent en 1,5 meter afstand in acht moet nemen.
(ochtend € 95,-/3 uur of middag € 125,-/ 3 uur of hele dag € 225,-/7 uur)
10% korting bij gelijktijdige boeking, de korting wordt nadien met de waarborgsom terug overgemaakt.

ONLINE BOEKEN

Groepen tot 24 personen (vanaf 1 juni)
Je kunt met je groep collega’s, vrienden, kennissen een 2 uur durende privé rondvaart boeken op onze grote sloepen met schipper. De afstand tussen de schipper en de passagiers bedraagt minimaal 1,5 meter op deze grote sloepen. Alle sloepen zijn uitgerust met bluetooth muziek speaker zodat jullie je eigen playlist kunnen afspelen!

 • Deze tochten vertrekken vanaf onze steiger op St Pieter en eindigen in het centrum van Maastricht. (In overleg ook opstappen centrum Maastricht mogelijk)
  Het tarief bedraagt;
  1 sloep, voor maximaal 6 personen € 225,- / 2 uur inclusief, schipper en brandstof.
  2 sloepen, voor maximaal 12 personen € 350,- / 2 uur inclusief, schipper en brandstof.
  3 sloepen, voor maximaal 18 personen € 475,- / 2 uur inclusief, schipper en brandstof.
  4 sloepen, voor maximaal 24 personen € 599,- / 2 uur inclusief, schipper en brandstof.

Tip; Neem gezellig een picknickmandje mee voor onderweg.

Deze sloepen zijn telefonisch of per email te boeken.
info@maastrichtsloep.nl
+31 625 188 388

 •  Je verstrekt ons vooraf informatie over de samenstelling en aantal personen die meegaan op de sloep. Wijzigingen in deze samenstelling zijn alleen mogelijk na schriftelijke toestemming van Maastrichtsloep.
 • Boek en betaal online.
 • Je ontvangt de vaar instructies per email.
 • Je gaat naar onze verhuursteiger waar de sloep klaarligt, onze medewerker blijft op ruime afstand, minimaal 1,5 meter van jullie. Wij vragen jullie met klem deze afstand ook in acht te houden.
 • Op de locatie is desinfecterende handgel beschikbaar.
 • Tijdens de sloephuur staat een medewerker gedurende de hele huurperiode telefonisch voor je stand-by om vragen te beantwoorden.
 • Na afloop van elke verhuurperiode wordt de sloep grondig schoongemaakt en alle contactoppervlakken (stuurwiel, gashendel, handvaten, armleuningen, tafel) met schoonmaakmiddel afgenomen.
 • Maastrichtsloep leeft alle huidige en toekomstige wettelijke richtlijnen van de Nederlandse overheid, Gemeente Maastricht en de richtlijnen van het RIVM na.  Als toekomstige veranderingen hierin de geplande sloeptocht onmogelijk maken krijgt je je betaling van ons terug.
 • Bent u ziek op de geplande dag? Blijf dan thuis en we plannen een nieuwe datum.
 • Verder zijn ook nog steeds onze „normale“ algemene voorwaarden van kracht.