Alle arrangementen

Sloepentocht met bierproeverij aan boord - De bieren komen van een van de bekendste Speciaal Bieren café's van Maastricht. Tevens is hierbij ook een bier expert aanwezig die U allerlei weetjes over deze bieren zal bij brengen in een zeer ontspannen sfeer. 
All-Inclusive vrijgezellen sloepentocht (MEEST GEBOEKT!) - De meest geboekte All-Inclusive tocht onder de dames met prosecco en hapjes!
All-Inclusive sloepentocht ( MEEST GEBOEKT ! ) - Een kant en klaar arrangement voor een heel gezellig en leuk personeelsuitje.
All-Inclusive Vrijgezellen sloepentocht (MEEST GEBOEKT!) - De meest geboekte All - Inclusive vrijgezellen tocht onder de heren!
Sloepentocht met aansluitend BBQ - In Maastricht weten ze wat lekker eten is! Eerst genieten van een mooi uitzicht tijdens de tocht op onze sloep. Erna genieten van een heerlijke BBQ op het mooiste terras aan de Maas. Het verse vlees wordt op een van onze barbecues voor u bereid door een van onze BBQ flippers!
Moët & Chandon Brut sloepentocht - Met deze sloepentocht van Maastrichtsloep.nl zit u comfortabel in een van onze sloepen terwijl u ondertussen geniet van een heerlijk glas gekoelde Champagne van Moët en Chandon.
Sloepentocht met picknick aan boord - Heerlijk ontspannen over de Maas varen terwijl u geniet van de heerlijke picknickmanden die voor u en uw gezelschap zijn gemaakt!
Moët & Chandon Ice Impérial sloepentocht - Terwijl u geniet van een heerlijk glas gekoelde Champagne wordt u rondgevaren op een van onze comfortabele sloepen. Onze schippers kennen de route als geen ander!
Sloepentocht met wijnproeverij bij de oudste wijngaard van Nederland - U krijgt tijdens de rondleiding een interessante uitleg over het werk dat er in de wijngaard moet worden verricht. Wanneer worden de druiven geplukt en hoe wordt er wijn van gemaakt.
Sloepentocht met Escape Room - Dit spel vereist aandacht en concentratie. Probeer binnen één uur het raadsel en de puzzels op te lossen om de uitgang te vinden! Tijdens de ontspannende sloeptocht nadien van ca. anderhalf uur kunt u met een hapje en drankje gezellig napraten over uw "great escape"!