Alle arrangementen

Meer info of reserveren? info@maastrichtsloep.nl

Sloepvaren voor studenten - Van maandag tot en met donderdag kunnen je als student (op vertoon van een geldige studentenpas ) gezellig komen sloepvaren bij ons. Jullie gaan gezellig met onze schipper op een van onze sloepen 2 uur varen over de Maas.
All-Inclusive Vrijgezellen sloepentocht (MEEST GEBOEKT!) !!! DIT ARRANGEMENT IS OP AANVRAAG. - De meest geboekte All - Inclusive vrijgezellen tocht onder de heren!
Sloepentocht met bierproeverij aan boord - De bieren komen van een van de bekendste Speciaal Bieren café's van Maastricht. Tevens is hierbij ook een bier expert aanwezig die U allerlei weetjes over deze bieren zal bij brengen in een zeer ontspannen sfeer. 
Sloepentocht met aansluitend BBQ (op aanvraag) - In Maastricht weten ze wat lekker eten is! Eerst genieten van een mooi uitzicht tijdens de tocht op onze sloep. Erna genieten van een heerlijke BBQ op het mooiste terras aan de Maas. Het verse vlees wordt op een van onze gas barbecues door uzelf bereid!
Moët & Chandon Brut sloepentocht - Met deze sloepentocht van Maastrichtsloep.nl zit u comfortabel in een van onze sloepen terwijl u ondertussen geniet van een heerlijk glas gekoelde Champagne van Moët en Chandon.
Sloepentocht met picknick aan boord - Heerlijk ontspannen over de Maas varen terwijl u geniet van de heerlijke picknickmanden die voor u en uw gezelschap zijn gemaakt!
Moët & Chandon Ice Impérial sloepentocht - Terwijl u geniet van een heerlijk glas gekoelde Champagne wordt u rondgevaren op een van onze comfortabele sloepen. Onze schippers kennen de route als geen ander!
Sloepentocht met wijnproeverij bij de oudste wijngaard van Nederland (op aanvraag) - U krijgt tijdens de rondleiding een interessante uitleg over het werk dat er in de wijngaard moet worden verricht. Wanneer worden de druiven geplukt en hoe wordt er wijn van gemaakt.
Sloepentocht met Escape Room - Dit spel vereist aandacht en concentratie. Probeer binnen één uur het raadsel en de puzzels op te lossen om de uitgang te vinden! Tijdens de ontspannende sloeptocht nadien van ca. anderhalf uur kunt u met een hapje en drankje gezellig napraten over uw "great escape"!
Sloepentocht met High Tea! - Tijdens de sloepentocht door Maastricht gaat u genieten van het mooie uitzicht vanaf de Maas. Van buitenlucht krijgt men honger en is het tijd om de honger te stillen met een overheerlijke High Tea.
Vespa tour met aansluitend een sloepentocht door Maastricht - Met dit arrangement start u met een tour op een Vespa onder begeleiding van een professionele gids. Na deze tour komt u gezellig naar 'T Bassin waar onze sloepen al op jullie liggen te wachten.
Sloepentocht met accordeonist - Met dit arrangement van Maastrichtsloep kunt u heerlijk tot rust komen. Natuurlijk kan er niet te lang stil worden gezeten want er moet gezongen worden. Zing mee met onze accordeonist op typische Maastrichtse en Nederlandse nummers!
Sloepentocht met bierproeverij bij de leukste herberg van Maastricht - Eerst lekker ontspannen op een van onze sloepen dit maakt natuurlijk plaats voor dorst en honger! Tijd dus om het café in te duiken en te gaan genieten van diverse proefglaasjes en streekhapjes !
Sloepentocht met aansluitend Kajakken - Een activiteit waarbij u tot rust kunt komen maar ook van de prachtige omgeving van Maastricht en Smeermaas kunt genieten. Na dit rustgevende moment is tijd om de krachten te bundelen en alle opgedane energie te steken in het Kajakken!
Sloepentocht met aansluitend Raften - Houdt u van een uitdaging? Dan is wellicht dit arrangement precies wat u zoekt. Na een comfortabele vaart op een van onze sloepen gaat u namelijk raften. Bij het raften wordt er in een opblaasbare boot de wildwaterbaan afgedaald.
Sloepentocht met Cocktailworkshop - Wat zit er nu precies in een cocktail? Waar komt ie vandaan en heeft ie zijn naam aan te danken? Hoeveel moet erin? Leer het allemaal tijdens deze cocktailworkshop onder leiding van een professionele cocktailshaker! Natuurlijk wordt er eerst genoten van een ontspannen tocht op de Maas!
Maastricht sightsee tour vanaf het water met stadsgids (groep) - Vanaf het water is alles nóg mooier. “Architecture by Boat” is een ontspannen architectuurbeleving van Maastricht vanuit een luxe sloep. Laat u verassen door de nieuwe zichtpunten vanaf het water.
Sloepvaren & aansluitend wijnproeverij - Tijdens de sloepentocht door Maastricht gaat u genieten van een overheerlijke wijnproeverij. Onze sommelier heeft alle kennis die nodig is om dit tot een schitterend geheel te maken, Ondertussen vaart onze schipper u langs de mooiste plekjes.
Sloepentocht met Segways - Met dit arrangement start u in het bassin met onze Segways en gaat een gedeelte van de groep mee op de boot. Halverwege wordt er gewisseld. De groep van de boot gaat terug naar het bassin op de Segways terwijl de rest van de groep geniet van de tocht terug naar Maastricht.
Sloepentocht met Workshop Vlaaien bakken - Altijd al eens zelf een heerlijke Limburgse vlaai willen maken? Met deze workshop kunt u zich helemaal uitleven. Natuurlijk doet u eerst inspiratie op door een ontspannende tocht op de Maas.
Sloepentocht met Paintballen - Met de sloepentocht van Maastrichtsloep.nl komt u langs de mooiste plekjes van Maastricht en omstreken. Na deze ontspanning is het tijd voor actie en lekker actief bezig zijn. Je outfit zit goed en je magazijn is vol.
Sloepentocht met “Politiecontrole”(2024 niet beschikbaar) - Zin in een gezellig vrijgezellen uitje met een knipoog? Met dit uitje van Maastrichtsloep kun je de plank niet misslaan. Het is tijd voor een 'rustig' vaartje met de vrijgezel op een van onze sloepen, een onverwachte politiecontrole maakt het toch plots minder rustig dan het in eerste instantie leek...
Sloepentocht met bezoek aan Fort Sint Pieter - Met dit arrangement start u in het Bassin met een rondvaart in een van onze comfortabele sloepen. Na deze rondvaart wordt u afgezet in de buurt van de grotten van Fort Sint Pieter waar een gids op u en uw gezelschap staat te wachten.
Sloepentocht & Stadswandeling Historisch Maastricht - Altijd al meer over het mooie Maastricht te weten willen komen? In de combinatie ziet u eerst Maastricht vanaf het water. Erna gaat u met een van onze gidsen vanuit de historische binnenhaven van Maastricht richting het centrum van Maastricht waarbij u alles te weten komt.