Moët & Chandon Ice Impérial sloepentocht

Verkoop is enkel online conform artikel 19 van de Drank en Horecawet.
Wij verkopen alleen licht alcoholische dranken (minder dan 15% alcohol) zoals bepaald in de Drank en Horecawet.

Met de sloepentocht van Maastrichtsloep.nl komt u langs de mooiste plekjes van Maastricht en omstreken. Onze schipper zal starten in het Bassin, bij ons kantoor, en vaart vanuit het Bassin de Maas op. De historische binnenhaven is afgesloten door sluis 20 die naar de Maas leidt. Nadat we circa 2,5 meter omhoog zijn geschut zetten we koers stroomopwaarts richting oude centrum van Maastricht en passeren vervolgens de Wilheminabrug, St Servaasbrug „ (Aw Brök) de moderne voetgangersbrug die het Onze Lieve Vrouwenplein verbindt met de nieuwe stadswijk Ceramique en als laatste brug de John F Kennedybrug.

Vanaf het water bekijk je Maastricht in een uniek perspectief als een film die langzaam aan je voorbij trekt. Onder het genot van een hapje en drankje is dit optimaal relaxen en ontspannen. We laten Maastricht achter ons en varen verder stroomopwaarts.

De sloep is van alle gemakken voorzien. Onze schipper kent de route als geen ander en kan u precies vertellen waar u zich bevindt en wat er te zien is. Tijdens deze tocht heeft u alle gelegenheid om gezellig bij te kletsen met uw gezelschap terwijl u volledig tot rust komt en geniet van het spectaculaire uitzicht.

Tijdens de tocht geniet u van 2 heerlijke glazen Moët en Chandon Ice.
(zelfbediening met de door u online aangeschafte gesloten flessen).
Om de mooiste smaakaccenten van deze unieke champage kracht bij te zetten zijn er bij dit arrangement aardbijen, frambozen, meloen en uiteraard ijsblokjes beschikbaar. De champagne wordt gedronken uit stijlvolle Moët & Chandon glazen en de champage blijft koel in mooie Moët & Chandon champagne koelers.  Ondertussen speelt er op de achtergrond muziek. Aan boord hebben namelijk we een bluetooth muziek installatie. Er kan dus eigen muziek naar keuze opgezet worden.

In de prijs inbegrepen:

– Comfortabele sloep

– Deskundige Schipper

– Brandstof

– Sluis gelden

– 2 glazen Moët & Chandon Ice Impérial per persoon

– Verse aardbeien, frambozen, limoen, meloen en ijsblokjes voor extra fruitige accenten

– Stijlvol Moët & Chandon Ice glaswerk, en koelers

– Muziek aan boord

– BTW

– Reservering- en boekingskosten

Ik wil een offerte ontvangen    OF    Ik wil een reservering plaatsen

Wilt u een Hapje & Drankje erbij? Kijk op onderstaande button om de mogelijkheden te bekijken:

Hapjes & Drankjes

Moët Ice serve limoen    Moët Ice materials

Tijdsduur

Sloepentocht: ca. 2 uur

Tarieven

21  -25 personen  € 44,95 p.p.
16 – 20 personen  € 54,95 p.p.
10 – 15 personen  € 64,95 p.p.
25 personen en meer Op aanvraag

Bent u met minder dan 10 personen dan kan dit ook mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.