Moët & Chandon Brut sloepentocht

Met de sloepentocht van Maastrichtsloep.nl komt u langs de mooiste plekjes van Maastricht en omstreken. Vanaf de opstapplek aan de Oude Maasbrug (Sint Servaasbrug) zetten we koers stroomopwaarts richting oude centrum van Maastricht en passeren vervolgens de Wilheminabrug, de moderne voetgangersbrug die het Onze Lieve Vrouwenplein verbindt met de nieuwe stadswijk Ceramique en als laatste brug de John F Kennedybrug.

Vanaf het water bekijk je Maastricht in een uniek perspectief als een film die langzaam aan je voorbij trekt. Onder het genot van een hapje en drankje is dit optimaal relaxen en ontspannen. We laten Maastricht achter ons en varen verder stroomopwaarts.

De sloep is van alle gemakken voorzien. Onze schipper kent de route als geen ander en kan u precies vertellen waar u langskomt en wat er te zien is. Tijdens deze tocht heeft u alle gelegenheid om gezellig bij te kletsen met uw gezelschap terwijl u volledig tot rust komt.

Tijdens de tocht geniet u van 2 heerlijke glazen Moët en Chandon Brut (zelfbediening met de door u online aangeschafte gesloten flessen). Ondertussen speelt er op de achtergrond muziek. Aan boord hebben namelijk we een bluetooth muziek installatie. Er kan dus muziek naar keuze opgezet worden.

In de prijs inbegrepen:

– Comfortabele sloep

– Deskundige Schipper

– Brandstof

– Sluis gelden

– 2 glazen Moët & Chandon Brut per persoon

– Stijlvol Moët & Chandon glaswerk en koelers

– Muziek aan boord

– BTW

– Reservering- en boekingskosten

Boeken? info@maastrichtsloep.nl of bel +31(0)43 609 05 77

Wilt u een Hapje & Drankje erbij? Kijk op onderstaande button om de mogelijkheden te bekijken:

Hapjes & Drankjes

Moët Brut Impérial Bottle + flute 2 kleiner  Moët Brut Impérial Bottle + flute

Tijdsduur

Sloepentocht: ca. 2 uur

Tarieven 2023

21  -25 personen  € 54,95 p.p.
16 – 20 personen  € 64,95 p.p.
10 – 15 personen  € 74,95 p.p.
25 personen en meer Op aanvraag

Bent u met minder dan 10 personen dan kan dit ook mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Verkoop is enkel online conform artikel 19 van de Drank en Horecawet.
Wij verkopen alleen licht alcoholische dranken (minder dan 15% alcohol) zoals bepaald in de Drank en Horecawet.