Sloepentocht met Escape Room

Dit spel vereist aandacht en concentratie. Probeer binnen één uur het raadsel en de puzzels op te lossen om de uitgang te vinden! Samen met uw team wordt u opgesloten in een van onze kamers en moet er binnen 60 minuten ontsnapt worden. Los de puzzels op met creativiteit, slimme vernuftige combinaties, bedrevenheid, intelligentie en samenwerking en vind de code om naar buiten te komen. Pas op voor mind tricks en misleidingen, en vindt de verborgen hints welke in de kamer schuilgaan!

Bent u eenmaal buitengeraakt dan “puzzelt” u zich in 15 minuten een weg naar de opstapplek van onze sloep. Tijdens de ontspannende vaart van ca. anderhalf uur kunt u met een hapje en drankje gezellig napraten over uw “great escape”!

Met de sloepentocht van Maastrichtsloep.nl komt u langs de mooiste plekjes van Maastricht en omstreken. Vanaf de opstapplek aan de Oude Maasbrug (Sint Servaasbrug) zetten we koers stroomopwaarts richting oude centrum van Maastricht en passeren vervolgens de Wilheminabrug, de moderne voetgangersbrug die het Onze Lieve Vrouwenplein verbindt met de nieuwe stadswijk Ceramique en als laatste brug de John F Kennedybrug.

Vanaf het water bekijk je Maastricht in een uniek perspectief als een film die langzaam aan je voorbij trekt. Onder het genot van een hapje en drankje is dit optimaal relaxen en ontspannen. We laten Maastricht achter ons en varen verder stroomopwaarts.

De sloep is van alle gemakken voorzien. Onze schipper kent de route als geen ander en kan u precies vertellen waar u langskomt en wat er te zien is. Tijdens deze tocht heeft u alle gelegenheid om gezellig bij te kletsen met uw gezelschap terwijl u volledig tot rust komt.

In de prijs inbegrepen:

– Comfortabele sloep

– Deskundige Schipper

– Brandstof

– Sluis gelden

– Escape Room Spel

– BTW

– Reservering- en boekingskosten

– Als de planning het toelaat kan er ook eerst de sloeptocht worden verzorgd en daarna de escaperoom.

– Uiterlijk 7 dagen voordat het arrangement plaatsvind moet er een definitief aantal personen doorgegeven worden. Indien dit niet het geval is kunnen hiervoor kosten in rekening gebracht worden.

Boeken? info@maastrichtsloep.nl ons of bel +31(0)43 609 05 77

Wilt u een Hapje & Drankje erbij? Kijk op onderstaande button om de mogelijkheden te bekijken:

Hapjes & Drankjes

Tarieven

21 – 25 personen € 54,95
16 – 20 personen € 59,95
10 – 15 personen € 64,95
25 personen en meer Op aanvraag

Bent u met minder dan 10 personen dan kan dit ook mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.