Sloepentocht met bierproeverij bij de leukste herberg van Maastricht

Bij dit arrangement vaan Maastrichtsloep gaat u eerst lekker ontspannen op een van onze sloepen. Al dit varen en vertellen maakt plaats voor dorst en honger! Tijd dus om het café in te duiken en te gaan genieten van diverse proefglaasjes en streekhapjes !

Met de sloepentocht van Maastrichtsloep.nl komt u langs de mooiste plekjes van Maastricht en omstreken. Vanaf de opstapplek aan de Oude Maasbrug (Sint Servaasbrug) zetten we koers stroomopwaarts richting oude centrum van Maastricht en passeren vervolgens de Wilheminabrug, de moderne voetgangersbrug die het Onze Lieve Vrouwenplein verbindt met de nieuwe stadswijk Ceramique en als laatste brug de John F Kennedybrug.

Vanaf het water bekijk je Maastricht in een uniek perspectief als een film die langzaam aan je voorbij trekt. Onder het genot van een hapje en drankje is dit optimaal relaxen en ontspannen. We laten Maastricht achter ons en varen verder stroomopwaarts.

De sloep is van alle gemakken voorzien. Onze schipper kent de route als geen ander en kan u precies vertellen waar u langskomt en wat er te zien is. Tijdens deze tocht heeft u alle gelegenheid om gezellig bij te kletsen met uw gezelschap terwijl u volledig tot rust komt.

Na de sloepentocht start stapt u af tussen de Wilhelmina brug en de St, Servaasbrug en wandelt u in 20 minuutjes naar de herberg waar de bierproeverij zal plaatsvinden. Tijdens deze proeverij komt u alles te weten over de diverse biertjes die u proeft in combinatie met de streekhapjes. Waarom wordt er juist voor deze combinatie van bier en een gerechtje gekozen en waarom komen deze smaken juist op deze manier zo goed tot hun recht? Boek dit arrangement nu en kom erachter!

In de prijs inbegrepen:

– Comfortabele sloep

– Deskundige Schipper

– Brandstof

– Sluisgelden

– 4 Proefglaasjes

– 4  (Limburgse) Streekhapjes

– Deskundige uitleg

– BTW

– Reservering- en boekingskosten

Boeken? info@maastrichtsloep.nl of bel ons +31(0)43 609 05 77

Wilt u een Hapje & Drankje erbij? Kijk op onderstaande button om de mogelijkheden te bekijken:

Hapjes & Drankjes

Bierlocatie   A1502293

Tarieven 2023

21 – 25 personen € 44,95 p.p.
16 – 20 personen € 49,95 p.p.
10 – 15 personen € 59,95 p.p.
25 personen en meer Op aanvraag

Bent u met minder dan 10 personen dan kan dit ook mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.