Sloepentocht met accordeonist

Met dit arrangement van Maastrichtsloep.nl kunt u heerlijk tot rust komen. Natuurlijk kan er niet te lang stil worden gezeten want er moet gezongen worden. Zing mee met onze accordeonist op typische Maastrichtse en Nederlandse nummers!

Met de sloepentocht van Maastrichtsloep.nl komt u langs de mooiste plekjes van Maastricht en omstreken. Vanaf de opstapplek aan de Oude Maasbrug (Sint Servaasbrug) zetten we koers stroomopwaarts richting oude centrum van Maastricht en passeren vervolgens de Wilheminabrug, de moderne voetgangersbrug die het Onze Lieve Vrouwenplein verbindt met de nieuwe stadswijk Ceramique en als laatste brug de John F Kennedybrug.

Vanaf het water bekijk je Maastricht in een uniek perspectief als een film die langzaam aan je voorbij trekt. Onder het genot van een hapje en drankje is dit optimaal relaxen en ontspannen. We laten Maastricht achter ons en varen verder stroomopwaarts.

De sloep is van alle gemakken voorzien. Onze schipper kent de route als geen ander en kan u precies vertellen waar u langskomt en wat er te zien is. Tijdens deze tocht heeft u alle gelegenheid om gezellig mee te zingen. Laat uw zangkwaliteiten zien en zing de sterren van de hemel!

In de prijs inbegrepen:

– Comfortabele sloep

– Deskundige Schipper

– Brandstof

– Sluis gelden

– Gezellige accordeonist

– BTW

– Reservering- en boekingskosten

Boeken? info@maastrichtsloep.nl ons of bel +31(0)43 609 05 77

Wilt u een Hapje & Drankje erbij? Kijk op onderstaande button om de mogelijkheden te bekijken:

Hapjes & Drankjes

Sloep 1  Sloep 2

Tarieven 2023

21  -25 personen  € 44,95 p.p.
16 – 20 personen  € 54,95 p.p.
10 – 15 personen  € 64,95 p.p.
25 personen en meer Op aanvraag

Bent u met minder dan 10 personen dan kan dit ook mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.