Sloepentocht met aansluitend Kajakken

 

Een activiteit waarbij u tot rust kunt komen maar ook van de prachtige omgeving van Maastricht en Smeermaas kunt genieten. Na dit rustgevende moment is tijd om de krachten te bundelen en alle opgedane energie te steken in het Kajakken!

Met dit arrangement van Maastrichtsloep.nl wordt er eerst een sloeptocht gemaakt. Vanuit de historische binnenhaven van het Bassin in Maastricht wordt er vertrokken. Tijdens deze tocht heeft u alle tijd om volledig tot rust te komen.

Na ontvangst met een welkomstdrankje bij ons kantoor in de gewelfkelder in de Historische binnenhaven‚ ’t Bassin (centrum Maastricht) gaan we aan boord van de sloep. Het avontuur begint en de sloep zet koers richting de handbediende sluis 19 waar we circa 2 meter omlaag zakken tot het peil van de Zuid Willemsvaart. Hierbij komt u langs de vestingwerken van Maastricht.

Eenmaal op het kanaal laten we Maastricht langzaam achter ons en aan de horizon verschijnt de eerste, in België gelegen, brug. Smeermaas is de eerste Belgische plaats en hier gaat u van boord om zelf de handen uit de mouwen te steken! Na deze rustgevende tocht van een uur gaat u namelijk kajakken.

 

Op 5 minuten loopafstand van de afstap plaats liggen de kajaks al voor u klaar!

 

Het is mogelijk om dagelijks op de volgende tijdstippen te starten met de sloepentocht en aansluitend het kajakken:

– 10:00 uur

– 11:00 uur

– 12:00 uur

– 13:00 uur

– 14:00 uur

 

In de prijs inbegrepen:

– Comfortabele sloep

– Deskundige Schipper

– Brandstof

– Sluisgelden

– Kajakken

– BTW

– Reservering- en boekingskosten

 

Ik wil een offerte ontvangen    OF    Ik wil een reservering plaatsen

 

Wilt u een Hapje & Drankje erbij? Kijk op onderstaande button om de mogelijkheden te bekijken:

Hapjes & Drankjes

 

Kajak 1  IMG_3800

Tarieven

21 – 25 personen € 29,95 p.p.
16 – 20 personen € 34,95 p.p.
10 – 15 personen € 44,95 p.p.
25 personen en meer Op aanvraag

Bent u met minder dan 10 personen dan kan dit ook mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

 

Na het kajakken kunt u ervoor kiezen met een bus terug vervoerd te worden naar het startpunt. De kosten hiervoor bedragen € 4,- p.p. incl. BTW. Deze kosten zitten niet in de prijs van het arrangement inbegrepen.

Daar is er de mogelijkheid om de bus terug naar het centrum van Maastricht te nemen. Deze bus stopt op de markt in Maastricht, kosten hiervoor bedragen € 2,-. De busrit terug naar het centrum van Maastricht zit niet in de prijs inbegrepen.

U kunt er ook voor kiezen om de auto voor de start van de sloepentocht al bij het beginpunt van de Kajaktocht neer te zetten. Om vervolgens met de bus naar het centrum van Maastricht te komen. Wanneer u klaar bent met kajakken en terug bent op het startpunt staat uw auto al klaar en kunt u zo instappen!

Het is mogelijk om na het kajakken terug vervoerd te worden naar Maastricht. Vraag naar de mogelijkheden!