Varende wijnproeverij

Deze proeverij wordt verzorgd door de wijnbar “Wienkontor 5” uit ’t Bassin. De wijnbar is in bezit van horeca vergunning en de sommelier bezit het SVH (sociale hygiëne) diploma.

Tijdens de sloepentocht door Maastricht gaat u genieten van een overheerlijke wijnproeverij. Onze wijn expert van Wienkontor in Maastricht heeft alle kennis die nodig is om dit tot een schitterend geheel te maken, ondertussen vaart onze schipper u langs de mooiste plekjes.

Met de sloepentocht van Maastrichtsloep.nl komt u langs de mooiste plekjes van Maastricht en omstreken. Onze schipper zal starten in het Bassin bij ons kantoor en vaart vanuit het Bassin de Maas op. De historische binnenhaven is afgesloten door sluis 20 die naar de Maas leidt. Nadat we circa 2,5 meter omhoog zijn geschut zetten we koers stroomopwaarts richting oude centrum van Maastricht en passeren vervolgens de Wilheminabrug, St Servaasbrug „ (Aw Brök) de moderne voetgangersbrug die het Onze Lieve Vrouwenplein verbindt met de nieuwe stadswijk Ceramique en als laatste brug de John F Kennedybrug.

Vanaf het water bekijk je Maastricht in een uniek perspectief als een film die langzaam aan je voorbij trekt. Onder het genot van een hapje en drankje is dit optimaal relaxen en ontspannen. We laten Maastricht achter ons en varen verder stroomopwaarts.

De sloep is van alle gemakken voorzien. Onze schipper kent de route als geen ander en kan u precies vertellen waar u langskomt en wat er te zien is. Tijdens deze tocht heeft u alle gelegenheid om gezellig bij te kletsen met uw gezelschap terwijl u volledig tot rust komt.

In de prijs inbegrepen:

– Comfortabele sloep

– Muziek aan boord

– Deskundige Schipper

– Brandstof

– Sluis gelden

– Glaasje Prosecco

– 2 witte wijnen & 2 rode wijnen

– 2 begeleidende kleine hapjes

–  Deskundige Sommelier van bekende wijnbar in Maastricht

– BTW

– Reservering- en boekingskosten

Ik wil een offerte ontvangen    OF    Ik wil een reservering plaatsen

Bekijk ook onze reviews, klik >> >>

Wilt u een Hapje & Drankje erbij? Kijk op onderstaande button om de mogelijkheden te bekijken:

Hapjes & Drankjes

IMG_0443  wijn 1

Tarieven

10 – 15 personen € 64,95 p.p.
16 – 20 personen € 59,95 p.p.
21 – 25 personen € 49,95 p.p.
25 personen en meer Op aanvraag

Bent u met minder dan 10 personen dan kan dit ook mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.