Sloepentocht met Segways

Met dit arrangement start u bij onze thuishaven op Sint Pieter met onze Segways en gaat een gedeelte van de groep mee op de sloep. Halverwege wordt er gewisseld. De groep van de boot gaat terug naar Sint Pieter op de Segways terwijl de rest van de groep geniet van de tocht terug naar Maastricht.

Met de sloepentocht van Maastrichtsloep.nl komt u langs de mooiste plekjes van Maastricht en omstreken. Onze schipper zal starten op Sint Pieter bij ons kantoor  en zet dan koers richting oude centrum van Maastricht. We passeren de Wilheminabrug, St Servaasbrug „ (Aw Brök) de moderne voetgangersbrug die het Onze Lieve Vrouwenplein verbindt met de nieuwe stadswijk Ceramique en de John F Kennedybrug.

Vanaf het water bekijk je Maastricht in een uniek perspectief als een film die langzaam aan je voorbij trekt. Onder het genot van een hapje en drankje is dit optimaal relaxen en ontspannen.

De sloep is van alle gemakken voorzien. Onze schipper kent de route als geen ander en kan u precies vertellen waar u langskomt en wat er te zien is. Tijdens deze tocht heeft u alle gelegenheid om gezellig bij te kletsen met uw gezelschap terwijl u volledig tot rust komt.

Stad en land verkennen op een Segway is een fantastische ervaring. Je glijdt 20 cm hoger dan normaal, moeiteloos en geruisloos over de wegen.

In de prijs inbegrepen:

– Comfortabele sloep

– Deskundige Schipper

– Brandstof

– Sluis gelden

– Segways

– Deskundige gids

– BTW

– Reservering- en boekingskosten

Tarieven 2023

€ 99,95 per persoon

Boeken? info@maastrichtsloep.nl of bel +31(0)43 609 05 77

Wilt u een Hapje & Drankje erbij? Kijk op onderstaande button om de mogelijkheden te bekijken:

Hapjes & Drankjes

IMG_0499  Segway 1