Sloepentocht met “Politiecontrole”(2024 niet beschikbaar)

Zin in een gezellig vrijgezellen uitje alleen voor dames? Met dit uitje van Maastrichtsloep.nl kunt u de plank niet misslaan. Het is tijd voor een ‘rustig’ vaartje op een van onze sloepen, natuurlijk kan dit niet zonder slag of stoot…

Tijdens deze tocht vindt er plots een politiecontroleplaats plaats. De vrijgezel zal gecontroleerd worden op ID, open staande boetes en dergelijke. Natuurlijk is het niet zomaar een politiecontrole, hoe meer dingen bekend worden die niet door de beugel kunnen, hoe heftiger onze agent hierop reageert. Op de maat van de muziek zullen er dan ook een aantal zaken al snel bekend worden!

Met de sloepentocht van Maastrichtsloep.nl komt u langs de mooiste plekjes van Maastricht en omstreken. Vanaf de opstapplek aan de Oude Maasbrug (Sint Servaasbrug) zetten we koers stroomopwaarts richting oude centrum van Maastricht en passeren vervolgens de Wilheminabrug, de moderne voetgangersbrug die het Onze Lieve Vrouwenplein verbindt met de nieuwe stadswijk Ceramique en als laatste brug de John F Kennedybrug.

Vanaf het water bekijk je Maastricht in een uniek perspectief als een film die langzaam aan je voorbij trekt. Onder het genot van een hapje en drankje is dit optimaal relaxen en ontspannen. We laten Maastricht achter ons en varen verder stroomopwaarts.

De sloep is van alle gemakken voorzien. Onze schipper kent de route als geen ander en kan u precies vertellen waar u langskomt en wat er te zien is. Tijdens deze tocht heeft u alle gelegenheid om gezellig bij te kletsen met uw gezelschap terwijl u volledig tot rust komt.

In de prijs inbegrepen:

– Comfortabele sloep

– Muziek aan boord

– Glaasje Prosecco per persoon

– Deskundige Schipper

– Brandstof

– “Politie Agent”

– BTW

– Reservering- en boekingskosten

Boeken? info@maastrichtsloep.nl of bel ons +31(0)43 609 05 77

Wilt u een Hapje & Drankje erbij? Kijk op onderstaande button om de mogelijkheden te bekijken:

Hapjes & Drankjes

Tarieven 2024 niet beschikbaar

21 – 25 personen
16 – 20 personen
10 – 15 personen
25 personen en meer Op aanvraag

Bent u met minder dan 10 personen dan kan dit ook mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.