Sloepentocht met Politiecontrole

 

Zin in een gezellig vrijgezellen uitje alleen voor Dames? Met dit uitje van Maastrichtsloep.nl kunt u de plank niet misslaan. Het is tijd voor een ‘rustig’ vaartje op een van onze sloepen, natuurlijk kan dit niet zonder slag of stoot…

Na ontvangst op ons kantoor in het in de historische binnenhaven van  Maastricht, ’t Bassin, gaan jullie aan boord van onze comfortabele sloepen. De historische binnenhaven is afgesloten door sluis 19 die naar België leidt. Nadat we circa 2 meter omlaag zijn geschut zetten we koers richting de voormalige grensovergang bij Smeermaas (B).
Een variant is een tocht over de Maas in plaats van de tocht naar Smeermaas

Tijdens deze tocht vindt er plots een politiecontroleplaats plaats. De vrijgezel zal gecontroleerd worden op ID, open staande boetes en dergelijke. Natuurlijk is het niet zomaar een politiecontrole, hoe meer dingen bekend worden die niet door de beugel kunnen, hoe heftiger onze agent hierop reageert. Op de maat van de muziek zullen er dan ook een aantal zaken al snel bekend worden!

 

In de prijs inbegrepen:

– Comfortabele sloep

– Muziek aan boord

– Glaasje Prosecco per persoon

– Deskundige Schipper

– Brandstof

– “Politie Agent”

– BTW

– Reservering- en boekingskosten

 

Ik wil een offerte ontvangen    OF    Ik wil een reservering plaatsen

 

Wilt u een Hapje & Drankje erbij? Kijk op onderstaande button om de mogelijkheden te bekijken:

Hapjes & Drankjes

 

Tarieven

21 – 25 personen € 34,95
16 – 20 personen € 44,95
10 – 15 personen € 54,95
25 personen en meer Op aanvraag

Bent u met minder dan 10 personen dan kan dit ook mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.