Sloepentocht met Cocktailworkshop

Wat zit er nu precies in een cocktail? Hoeveel moet erin? Leer het allemaal tijdens deze cocktailworkshop. Maak je eigen cocktail en leer hoe deze echt gemaakt worden.

Met de sloepentocht van Maastrichtsloep.nl komt u langs de mooiste plekjes van Maastricht en omstreken. Vanaf de opstapplek aan de Oude Maasbrug (Sint Servaasbrug) zetten we koers stroomopwaarts richting oude centrum van Maastricht en passeren vervolgens de Wilheminabrug, de moderne voetgangersbrug die het Onze Lieve Vrouwenplein verbindt met de nieuwe stadswijk Ceramique en als laatste brug de John F Kennedybrug.

Vanaf het water bekijk je Maastricht in een uniek perspectief als een film die langzaam aan je voorbij trekt. Onder het genot van een hapje en drankje is dit optimaal relaxen en ontspannen. We laten Maastricht achter ons en varen verder stroomopwaarts.

De sloep is van alle gemakken voorzien. Onze schipper kent de route als geen ander en kan u precies vertellen waar u langskomt en wat er te zien is. Na deze tocht heeft u alle gelegenheid om op het gemak te wandelen naar de locatie van de cocktailworkshop. Daar wordt jullie geleerd hoe een cocktail precies gemaakt wordt. Welke hoeveelheden worden er gebruikt en welke smaken gaan het beste samen? Natuurlijk is er ook genoeg tijd om alle cocktails te proeven en een favoriet te kiezen.

In de prijs inbegrepen:

– Comfortabele sloep

– Deskundige Schipper

– Brandstof

– Cocktail workshop op locatie

– 3 cocktails per persoon

– Mogelijkheid meebrengen eigen hapjes en knabbels aan boord van de sloep

– Professionele Cocktailshaker

– Bluetooth geluidsinstallatie aan boord van de sloep

– BTW

– Reservering- en boekingskosten

LET OP: Wijzigen aantal deelnemers is bij dit arrangement mogelijk tot 14 dagen voordat de workshop plaats zal vinden.

Boeken? info@maastrichtsloep.nl of bel ons +31(0)43 609 05 77

Wilt u een Hapje erbij? Kijk op onderstaande button om de mogelijkheden te bekijken:

Hapjes & Drankjes

IMG_0440  cocktail

Tarieven 2023

21 – 25 personen € 64,95 p.p.
16 – 20 personen € 69,95 p.p.
10 – 15 personen € 81,95 p.p.
25 personen en meer Op aanvraag

Bent u met minder dan 10 personen dan kan dit ook mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Tijdsindicatie

2 uur sloepvaren

0,5 uur wandelen naar locatie van cocktailworkshop

2 uur cocktailworkshop