Maastricht architectuurtour vanaf het water (groep)

 

Vanaf het water is alles nóg mooier. “Architecture by Boat” is een ontspannen architectuurbeleving van Maastricht vanuit een luxe sloep. Laat u verassen door de nieuwe zichtpunten vanaf het water op het Mosa Forum, De Ridderbrouwerij, Hotel Crown Plaza in typische “Maastrichtse School Stijl”, de nieuwe woonwijk Ceramique, het Gouvernementsgebouw en de monumentale ENCI fabriekshallen. Dit alles onder professionele begeleiding van een architectuurgids.

Terwijl u geniet van deze rondvaart krijgt u dit allemaal te zien. U komt volledig tot rust en komt zo meer en meer over het mooie Maastricht te weten!

Architecture by Boat

Maastrichtse architectuur beleven en van de verhalen genieten die erbij horen!
De gids neemt u per sloep mee op zijn ontdekkingstocht: “Architecture by Boat” over de Maas.
Omdat alles vanaf het water er anders uitziet beleeft u de architectuur in Maastricht op een nieuwe manier en de gids maakt u deelgenoot van zijn verhalen in een ontspannende en verrassende tocht per luxe sloep. U wordt meegenomen door de stad vanaf de historie tot de modern tijd.
De gids geeft antwoord op vragen die u altijd al had over bepaalde gebouwen en architecten in Maastricht en vind het geen probleem om architectuur als entertainment te gebruiken. U wordt bijgepraat over de laatste planontwikkelingen in de stad Maastricht op deze inspirerende tocht.

In de prijs inbegrepen:

– Comfortabele luxe sloep

– Deskundige Schipper

– Brandstof

– Sluis gelden

– Deskundige gids

– BTW

– Reservering- en boekingskosten

 

Ik wil een offerte ontvangen    OF    Ik wil een reservering plaatsen

 

Wilt u een Hapje & Drankje erbij? Kijk op onderstaande button om de mogelijkheden te bekijken:

Hapjes & Drankjes

 

Gouvernement Maastricht Architectuur tour

 

Tarieven

21 – 25 personen € 24,95 p.p.
16 – 20 personen € 29,95 p.p.
10 – 15 personen € 39,95 p.p.
25 personen en meer Op aanvraag

Bent u met minder dan 10 personen dan kan dit ook mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.