Sloepentocht & Stadswandeling Historisch Maastricht

Altijd al meer over het mooie Maastricht te weten willen komen? In de combinatie ziet u eerst Maastricht vanaf het water. Erna gaat u met een van onze gidsen vanuit de historische binnenhaven van Maastricht richting het centrum van Maastricht waarbij u alles te weten komt.

 

Met de sloepentocht van Maastrichtsloep.nl komt u langs de mooiste plekjes van Maastricht en omstreken. Onze schipper zal starten in het Bassin bij ons kantoor en vaart vanuit het Bassin de Maas op. De historische binnenhaven is afgesloten door sluis 20 die naar de Maas leidt. Nadat we circa 2,5 meter omhoog zijn geschut zetten we koers stroomopwaarts richting oude centrum van Maastricht en passeren vervolgens de Wilheminabrug, St Servaasbrug „ (Aw Brök) de moderne voetgangersbrug die het Onze Lieve Vrouwenplein verbindt met de nieuwe stadswijk Ceramique en als laatste brug de John F Kennedybrug.

Vanaf het water bekijk je Maastricht in een uniek perspectief als een film die langzaam aan je voorbij trekt. Onder het genot van een hapje en drankje is dit optimaal relaxen en ontspannen. We laten Maastricht achter ons en varen verder stroomopwaarts.

De sloep is van alle gemakken voorzien. Onze schipper kent de route als geen ander en kan u precies vertellen waar u langskomt en wat er te zien is. Tijdens deze tocht heeft u alle gelegenheid om gezellig bij te kletsen met uw gezelschap terwijl u volledig tot rust komt.

Na de sloepentocht start u in de historische binnenhaven van Maastricht met de rondleiding door de binnenstad van Maastricht. Onze gids kent Maastricht op zijn duimpje en zal u een onvergetelijke rondleiding bezorgen. Tijdens deze rondleiding is het mogelijk nog te pauzeren bij een café in Maastricht.

 

In de prijs inbegrepen:

– Comfortabele sloep

– Deskundige Schipper

– Brandstof

– Sluis gelden

– Historische rondleiding door Maastricht

– Deskundige gids

– BTW

– Reservering- en boekingskosten

 

Ik wil een offerte ontvangen    OF    Ik wil een reservering plaatsen

 

Wilt u een Hapje & Drankje erbij? Kijk op onderstaande button om de mogelijkheden te bekijken:

Hapjes & Drankjes

 

Tarieven

21 – 25 personen  € 29,95
16 – 20 personen  € 39,95
10 – 15 personen  € 44,95
25 personen en meer Op aanvraag

Bent u met minder dan 10 personen dan kan dit ook mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.